Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/httpd/vhosts/sophieonline.nl/httpdocs/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84
Abonneren
Sophie
Sophie Sophie


Vraag nu een
GRATIS
proefnummer aan!

Vraag nu een gratis proefnummer aan!
Missie
Soφie is een uitgave van de Stichting voor Christelijke Filosofie. Zij biedt een intellectuele uitdaging door kritisch na te denken over actuele onderwerpen, geïnspireerd door de christelijke traditie.

Redactie
ing. P. de Boer
dhr. A. Deddens
mevr. drs. E.J. van Dijk
mevr. drs. M. Doornenbal
mevr. drs. R. Ebbers-van Aalst
dr. J. Ester
drs. I.D. Haarsma
prof. dr. J. Hoogland
dhr. A. Janse
dr. ir. R.A. Jongeneel
mevr. drs. D.G. Rots
dr. P.H. Vos
dr. K. van der Zwaag
Abonneren PDF Print Email

Vraag nu een gratis proefnummer aan van Soφie!

Soφie wijsheid voor mensen van nu

We leven in een wereld die snel verandert. Met tal van mooie ontwikkelingen, maar ook met trends waar we ons zorgen over maken. Ook in de christelijke wereld verandert er veel. Soφie is een blad dat de

Soφie waarover?

Soφie houdt u op de hoogte van ontwikkelingen in het denken, laat weten welke belangwekkende boeken verschijnen, interviewt vooraanstaande christenen, bijvoorbeeld Erik Borgman, Beatrice de Graaf, Arjo Klamer, Martine Vonk. Het gaat over geloof, religie, spiritualiteit, filoSoφie, over christendom en andere godsdiensten, over wetenschap, techniek, gezondheidszorg en politiek, over mensen, boeken, films en sociale media. Kortom: over alles wat de moeite waard is om samen over na te denken.

Soφie voor wie?

Soφie is een blad voor iedere christen die zich wil verdiepen in de belangrijke vragen van het leven en een christelijk antwoord zoekt op de vragen van onze tijd. Van student tot gepensioneerde. Een wetenschappelijke opleiding is niet nodig. De artikelen zijn niet altijd eenvoudig, maar de schrijvers zijn erop gespitst om te schrijven voor een breed publiek.

Soφie door wie?

Soφie wordt uitgegeven door Buijten & Schipperheijn Motief in opdracht van de Stichting voor Christelijke FiloSoφie, in samenwerking met de Evangelische Hogeschool. Een groot aantal bekende en minder bekende auteurs schrijven in het blad, o.a. Willem Ouweneel, Jan Hoogland, Govert Buijs, Maarten Verkerk, Klaas van der Zwaag, Robert Doornenbal,  Désanne van Brederode, Hans Ester, Rob Ludwick, Herman Paul, Gijsbert van den Brink.

Soφie abonnementen

Het blad Soφie verschijnt zes maal per jaar. Kennis maken met Soφie kan door het kostenloos aanvragen van een proefnummer via onderstaand formulier. U kunt ook direct een abonnement nemen. Een jaarabonnement kost € 37,90 voor abonnees in Nederland en € 49,00 voor buitenlandse abonnees. Voor studenten is dat € 18,95 (binnenland) respectievelijk € 29,80 (buitenland).

Naam*:
Voorletters*:
Tussenvoegsels:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Telefoonnummer*:
E-mail adres*:
Actiecode:
Ik ben student geen student

Ik neem een abonnement op Soφie.
Ik wil een gratis proefnummer aanvragen.
Ik ga akkoord met automatische afschrijving van het abonnementsgeld.
Rekeningnummer: 

 

 
Sophie